transport marfuri transport marfuri transport marfuri transport marfuri
transport marfuri
transport marfuri
transport marfuri
 
 
transport marfuri
transport marfuri transport marfuri transport marfuri
 
transport marfuri transport marfuri transport marfuri
Prima pagina
Depre noi
transport marfuri Servicii
transport marfuri Parc auto
Galerie foto
Contact
 

DESPRE NOI

Firma SELMAW a luat fiinta in anul 2004 si are ca  obiect de activitate logistica si transport intern si  international de marfuri. Suntem o firma cu capital integral privat . Oferim servicii de logistica si transport de  marfuri complete sau partiale in toata Europa. Parcul nostru auto este foarte bine dotat cu autocamioane mega de 20 tone cu prelata si adr atent  monitorizate  prin sisteme GPS cu acces nonstop, astfel putem oferii informatii rapide clientilor nostri cu privire la pozitia marfii acestora.

Ca o dovada a profesionalismului, calitatii si rapiditatii serviciilor oferite  cifra de afaceri s-a dublat, triplat de-a lungul timpului si este in continua crestere. Firma noastra este  alternativa optima pentru clientii care doresc servicii profesioniste executate la termen si in cele mai avantajoase conditii. Apelati cu incredere la serviciile noastre si veti avea garantia unui transport rapid, sigur si profesionist.

Va rugam sa ne contactati pentru solutii si cotatii de pret privind logistica si transportul international de marfuri si in cel mai scurt timp posibil, un reprezentant al firmei noastre va lua legatura cu dumneavoastra oferindu-va  solutia cea mai avantajoasa privind  ruta cea mai optima, durata si pretul  transportului. Va multumim pentru interesul acordat.

transport marfuri   transport marfuri

 

 
   
transport marfuri
  Contact
 

SEDIU
410605 , ORADEA Sos. Borsului nr.15,
Romania
Tel: 0040 359 800 888
Fax: 0040 259 478 781
Email: office@selmaw.ro

 

  Locatie
 


View Larger Map

  Galerie foto
 

 

 

transport marfuri
transport marfuri
Toate drepturile rezervate Selmaw srl. | 2011 created by Stevenson ltd.
     
transport marfuri